Записні книги та недатовані щоденники BRUNNEN – вільний простір для планування

Записні книги та недатовані щоденники BRUNNEN

Думки – ніби птахи: несподівано прилітають та невловимо зникають при першому подиху вітра чи шурхотінні трави. Як не встиг зафіксувати – тільки згадуй потім якою гарною та граційною була ідея. Так само з планами, списками справ та творчими думками. Що записав – то твоє. Що не встиг – то кануло у вічність, залишивши по собі щемливе відчуття втраченої можливості.

Саме тому важливо завжди мати під рукою паперового помічника, який запам’ятає усе, що ви йому довірите.

Щоденники для чоловіків – незамінний асистент, який щодня має бути поруч. Адже у щоденному потоці справ усі думки та ідеї пролітають перед очима як пришвидшені титри після закінчення фільму.

Недатовані щоденники: різновиди, особливості та переваги

Недатовані щоденники можуть відрізнятися за типом та дизайном обкладинки, щільністю аркушів, форматом та оздобленням. Та в усіх недатованих щоденників є одна спільна риса – відсутність датування на сторінках.

Це означає, що лише власникові щоденника до снаги обирати, скільки рядків, сторінок чи навіть цілих аркушів варто приділити кожному дню. Тільки хазяїну щоденника під силу обирати, в який день починати планування, а в який закінчувати.

Вирішили зробити перерву? Жодна сторіночка не пустуватиме під час вашого відпочинку. Проставляйте дати лише тих днів, у які збираєтесь втілювати свої плани.

Щоденники ділові для чоловіків – невід’ємна складова робочого процесу. Вони створені для того, щоб приносити користь кожною своєю сторінкою.

Записні книги BRUNNEN – універсальні, стильні, незамінні

Записник для чоловіка – це важлива частина іміджу та відданий помічник у робочих справах. І обираючи паперового асистента, важливо орієнтуватися на смаки та звички його майбутнього господаря. Але одна риса залишається незмінною при виборі записника – це висока якість, яка подарує задоволення від щоденного користування та підкреслить високий статус свого володаря.

  • Записна книжка Компаньйон — класична європейська модель, яка представлена у різних форматах та варіантах лініювання.
  • У лінію – ідеальний варіант для запису текстів та створення нотаток.
  • У клітинку – універсальний варіант для речень та розрахунків.
  • У крапку – супер-сучасний формат, який підходить для фіксації будь-якого типу інформації, а також – для ведення щоденника у трендовій техніці Bullet Journal.

Записна книжка А4 — максимально великий формат для ведення журналів та щоденних записів, макетів, списків, карток бажань, мудбордів.

Які недатовані щоденники та записні книги BRUNNEN подарувати чоловікові

Особистий щоденник – індивідуальний простір для ідей та планів. Діловий щоденник недатований допоможе впорядкувати життя та вдало організувати усі цілі.

Агенда – бездоганний недатований щоденник. Він має продуманий внутрішній блок у форматі «день на сторінці». Висока якість паперу, компактний розмір, дизайн на будь-який смак. Тож обрати щоденник у подарунок чоловікові буде легко.

Зверніть увагу на моделі Агенда в обкладинках:

  • Aluminium: статусна металева обкладинка оформлена в стилі футуристичного мінімалізму.
  • Flex – ефектна гнучка обкладинка.
  • Miradur – класичне оздоблення, приємна на дотик текстура, великий вибір кольорів.
  • Torino - стильна, сучасна і приємна на дотик обкладинка, представлена в різних колірних варіаціях.

Усі щоденники недатовані BRUNNEN виготовляються у Німеччині, а маркування Made in Germany – відомий символ бездоганної якості.

Якщо вас цікавить питання, де можна придбати оригінальний брендовий щоденник або записну книгу BRUNNEN – ознайомтеся з повним асортиментом на офіційному сайті brunnen.com.ua. Купуйте тільки оригінальні щоденники та записники у перевірених продавців. З назвами авторизованих магазинів можна ознайомитися у розділі «Де купити».

Також може бути цікаво

Щасливим бути просто – саме про це бренд GAPCHINSKA.

Життєрадісна і світла, населена кумедними і зворушливими малюками, які демонструють як можна радіти життю, кохати і піклуватися.

Ритм сучасного життя дуже стрімкий. Це помітно кожному. Як все встигнути? Як не забути щось важливе? Як завжди перебувати в ритмі? У цьому допоможуть щоденники.

Планувати зустрічі та наради, фіксувати ідеї та інсайти, складати графіки та просто мріяти… Для буденних та далекоглядних цілей потрібний планувальник. Справжній. Паперовий. З приємною на дотик обкладинкою та характерним ароматом сторінок.