Коледж-блоки BRUNNEN – продуктивне навчання у європейському стилі

Коледж-блоки BRUNNEN

Відчувати себе унікальним та насолоджуватися кожною хвилиною навчання. З коледж-блоками BRUNNEN ти переглянеш свої погляди на студіювання.

Це унікальний інструмент для школярів, студентів та слухачів курсів, який пропонує по-новому поглянути на організацію навчального процесу. Він дозволяє отримати повну владу над своїми нотатками. Керувати записами. Оволодівати знаннями. Отримувати задоволення від кожної лекції.

Що таке коледж-блок?

Коледж-блок BRUNNEN – це сучасний західний формат, який поєднує у собі функції зошита, блокнота, альбому та ін.

Він являє собою загальну записну книгу на спіралі з мікроперфорацією аркушів та наявністю спеціальних отворів. 

Ним можна користуватися як звичайним блокнотом чи конспектом лекцій. Але також можна отримати максимум користі від динамічного користування цим мультифункціональним предметом.

Як користуватися коледж-блоком? 

Для чого перфорація сторінок? Завдяки перфорованій лінії по лівому краю, аркуш легко та охайно вилучається, не пошкоджуючи цілісність палітурки. Тепер його можна вставити у відповідну папку з файлами чи скорозшивач (для цього також передбачені отвори).

Таким чином, можна брати один коледж-блок на увесь навчальний день. А потім гарно розставити лекції по відповідних папках. Плюси такого підходу важко переоцінити. По-перше, це полегшує вагу вмісту рюкзака, адже один коледж-блок легший, аніж декілька важких конспектів. По-друге, навіть якщо ви пропустили важливу лекцію, ви зможете згодом легко вставити її в папку на відповідне місце, не порушуючи порядок тем. Такі аркуші можна міняти місцями, вилучати та додавати. Це дуже зручно для систематизації та впорядкування інформації, а також допомагає бути максимально продуктивним.

Переваги коледж-блоків BRUNNEN

  • Один коледж-блок замість купи зошитів. Оптимізуйте свій навчальний простір та беріть з собою лише найважливіше.
  • Зручна систематизація та гнучкість. Керуйте порядком тем. Доповнюйте конспект в перспективі. Повертайтеся до повторення пройденого матеріалу, за потреби змінюйте його чи видаляйте.
  • Проста навігація. Набагато легше знайти потрібну інформацію, коли все розташоване в зручному порядку.
  • Стильний дизайн. Популярний європейський формат, трендове оформлення, сучасний підхід. Усе це надихає та додає впевненості.
  • Висока якість. Коледж-блоки BRUNNEN виготовлені з високоякісного гладенького паперу щільністю 90 г/м2. Місткий формат А4 ідеально підходить для нотування інформації та закріплення аркушів в стандартних папках. Щільна картонна обкладинка зі стильним дизайном даруватиме натхнення та дбайливо оберігатиме аркуші. Кріплення на спіралі – максимально зручне для щоденного користування. Традиційна німецька якість BRUNNEN поєднується в цих моделях з актуальною сучасністю та максимальною функціональністю.

Коледж-блоки BRUNNEN – це якість, зручність та стиль.

Також може бути цікаво

Сьогодні багато відомих діячів, які активно використовували цифрові інструменти для планування, все частіше купують щоденники та повертаються до системи паперових записів.

Брендований щоденник - найактуальніший подарунок для клієнтів, партнерів або колег. Вони підвищують популярність компанії і зміцнюють її позитивний імідж.

Планувати зустрічі та наради, фіксувати ідеї та інсайти, складати графіки та просто мріяти… Для буденних та далекоглядних цілей потрібний планувальник. Справжній. Паперовий. З приємною на дотик обкладинкою та характерним ароматом сторінок.