Планер на кільцях на 2022 рік — оригінальний та стильний подарунок

Планер на кільцях на 2022 рік

Чи можна знайти ідеальний планер-щоденник 2022 для яскравої творчої особистості? З BRUNNEN можливо усе. Цього року в українській колекції дебютує унікальна європейська модель у революційному форматі планера. 

Він стане чимось більшим за  звичайний настільний планувальник, адже на його сторінках ви знайдете простір для вираження власних мрій та ідей, планування великих цілей та довгострокових проєктів.

Планер BRUNNEN поєднує педантичну чіткість та креативне кольорове оздоблення. Він допомагає продуктивно розпоряджатися робочим часом, раціонально планувати зустрічі та генерувати творчі ідеї. З ефектним планером побудова грандіозних стратегій та буденних чек-листів приноситиме справжнє естетичне задоволення.

Планер датований 2022 BRUNNEN Графо Beautiful

Як підібрати ідеальний планер BRUNNEN на подарунок

Будь-який планер BRUNNEN – відмінний подарунок, адже кожна модель – це втілення бездоганної якості, люксового оздоблення та зручного внутрішнього блоку.

  • Яскраве оформлення. Унікальний фактурний дизайн обкладинки та кольоровий друк на кожній сторінці.
  • Висока якість відображена у кожній деталі. Гладенький білий папір щільністю 90 г/м², якісне лініювання, гармонійні кольори.
  • Внутрішній блок має зручні тематичні розділи. Огляд тижня на розвороті, календарі загального планування на 2022-2023, сторінки для розкладу та нотування пріоритетних цілей на рік, оригінальні розділи «ідеї», «мандрівки», «список книг» тощо.
  • Неймовірна практичність. Зручне кріплення на металевих кільцях – планер можна розгортати до 360°. Фіксуюча резинка запобігає мимовільному відкриттю обкладинки та розгортанню сторінок. Відривні куточки допоможуть швидко знайти актуальну сторінку.

Планер датований 2022 BRUNNEN Графо Bright

Де і як можна купити планер BRUNNEN 2022 в Україні

Купити стильний планер на 2022 рік можна у наших партнерів, представлених на нашому сайті.

Купуйте лише оригінальну продукцію BRUNNEN в авторизованих магазинах.  Лише справжні німецькі планери відрізняються високою якістю та зручним функціоналом.

Планер BRUNNEN – оригінальний та корисний подарунок для родичів, друзів та колег, який стане вірним асистентом у буденних та робочих справах. А також подарує море натхнення для планування мандрівок та генерування ідей. 

Планер датований 2022 BRUNNEN Графо Thankful heart

Також може бути цікаво

Брендований щоденник - найактуальніший подарунок для клієнтів, партнерів або колег. Вони підвищують популярність компанії і зміцнюють її позитивний імідж.

Кажуть, коли у Ейнштейна запитали, чи є у нього щоденник, щоб записувати геніальні думки, він відповів, що такі думки приходять в голову так рідко, що їх неважко запам'ятати.

Вірність віковим традиціям і відтворення найгарячіших трендів: ці якості гармонійно переплітаються в нових щоденниках BRUNNEN.