Новинки BRUNNEN 2022: вражаючі моделі щоденників, які вас здивують

Датований щоденник BRUNNEN 10 років

Вірність віковим традиціям і відтворення найгарячіших трендів: ці якості гармонійно переплітаються в нових щоденниках BRUNNEN. Така ж неповторна якість, але в інноваційному форматі.

Ці моделі вже встигли стати зірками в Європі і цього року тріумфально дебютують в Україні. Такі різні і такі незамінні. У кожної — свій власний неповторний характер.

Датований планер BRUNNEN — натхнення для найсміливіших планів

Датований планер BRUNNEN

Барвистий планувальник допоможе впорядкувати робочий час і розпланувати дозвілля. Він настільки милий, що його не захочеться випускати з рук. Креативний блокнот планер 2022 стане вашим джерелом натхнення, найкращим «другом і напарником» в постановці сміливих цілей. Ви отримаєте море задоволення від побудови грандіозних стратегій і складання списків звичних буденних справ. А також — зафіксуєте приємні спогади про подорожі та прочитані книги. Сюди можна вклеювати фотографії, квитки зі знакових заходів і тематичні стікери.

Переваги моделі

  • Креативний дизайн — яскрава обкладинка, яка щодня підніматиме настрій та ефектно прикрашатиме робочий стіл або книжкову полицю.
  • Кольорові сторінки — високоякісний повнокольоровий друк.
  • Можна відкривати на 360° завдяки кріпленню на великій пружині.
  • Підходить для роботи та дозвілля — усі важливі ідеї в одному планері.
  • Ідеально підходить в якості особистого подарунка творчим дівчатам.

Дизайни обкладинок

4 оригінальні дизайни: ефектний голографічний напис на чарівному цукерково-рожевому тлі; в небесно-блакитних тонах з мотивуючим золотим написом; дві моделі з ексклюзивними дизайнами від Nikki Chu.

Датований щоденник BRUNNEN 10 років — вірний помічник, який стане з вами одним цілим.

Він створений для тих, хто цінує вірність та постійність. Коли все, що дороге серцю, зберігається в одній дорогоцінній скрині. Датований щоденник на 10 років сховає всі важливі нотатки під однією обкладинкою і збереже їх на довгі роки. Ви зможете розпланувати новий рік, спираючись на досвід минулого. Аналізувати довгострокові стратегії, завжди маючи на руках потрібні записи. Цей щоденник заощадить місце на полиці і забезпечить повний порядок у записах.

Переваги моделі

  • Стане вашим відданим помічником на довгі роки — цілих 10 років умістяться під однією обкладинкою.
  • Ідеальний подарунок і для зайнятих ділових особистостей, і для творчих мрійників.
  • Щільний білий папір 90 г/м2 — якісний, гладенький та не просвічує.
  • Високоякісна обкладинка з тисненням кольоровою фольгою.
  • Загальний річний огляд з 2022 до 2031 рр. — все як на долоні.
  • 416 сторінок з гладенькою однорідною фактурою.

Дизайн обкладинки — гармонія кольору та лаконічна розкіш оформлення. Бездоганне поєднання шрифтів та вишукане тиснення.

Датований щоденник BRUNNEN 2022 Euro А4

Датований щоденник BRUNNEN 2022 Euro А4

Максимум простору для планування і стриманий стиль. У ньому помістяться всі важливі записи: від робочого розкладу зустрічей до креативних особистих інсайтів. Кожному окремому дню присвячена ціла сторінка: ви розумно розпоряджатиметеся кожною годиною і отримає максимум користі від кожної миті.

Переваги моделі

  • Широкий формат — знайдеться місце для усього.
  • Європейська якість і стриманий дизайн.
  • Зручний організатор часу від 07 до 21 годин.
  • Щільний білий папір ідеально вбирає чорнила та має приємну текстуру.

Дизайни обкладинок — строгі та мінімалістичні. У двох спокійних кольорах: сірому і темно-синьому.

Знайомство з новими щоденниками — вражаюча подія для всіх, хто цінує справжні паперові планувальники. Але найкраще знайомство — це особиста зустріч. Доторкнутися до якісного паперу, вдихнути неповторний аромат виробу, розглянути кожну деталь обкладинки. Тільки так ви зможете по-справжньому насолодитися приємною компанією нового друга — планувальника BRUNNEN.

Також може бути цікаво

Сьогодні, вибираючи товар з маркуванням "Made in Germany"ми впевнені, що купуємо якісну річ.

Імідж компанії складається з безлічі складових: це і позиціонування на ринку, і ділова репутація, і внутрішня корпоративна культура, і впізнаваний фірмовий стиль.

Один із інструментів зміцнення іміджу у бізнес-середовищі - це брендовані корпоративні подарунки. Нанесення логотипу компанії на різні товари - це спосіб підвищити впізнаваність у професійних колах, збільшити лояльність, виразити цінності компанії.

Як направити життя в бажане русло? З чого почати рух до своїх цілей? Якщо ви ще в пошуку відповідей, проаналізуйте досвід інших людей.