ТОП-7 планувальників BRUNNEN на 2022 рік

ТОП-7 планувальників BRUNNEN на 2022 рік

Як складно вибрати один планувальник, коли кожна модель зачаровує по-своєму. Як визначитися з особистим паперовим асистентом, який ідеально підійде саме для вас? Знайомтеся: топові моделі BRUNNEN, серед яких ви знайдете розкішні планувальники для будь-яких цілей! У кожного з них — своя родзинка і своє призначення. Які з них підходять вам найбільш?

ХІТИ BRUNNEN, ЯКІ СТАЛИ КЛАСИКОЮ

Ці моделі — «жива» легенда. Постійні супутники успішних людей, до яких ми звикли як до рідних. Консервативність внутрішнього блоку і щорічне оновлення обкладинок. Так зливаються воєдино традиції і тренди. У цих щоденниках сучасне зустрічається з майбутнім.

Датований щоденник Стандарт

Датований щоденник Стандарт

Маст-хев для кожного офісного співробітника. Універсальний корпоративний подарунок і безцінний особистий помічник. Цей щоденник повинен бути у кожного. І, швидше за все, у Вас вже він вже є. (Та навіть був минулого року). Базовий, незамінний, простий і зрозумілий.

Переваги моделі:

  • Класична розмітка «день на сторінці» і зручна прив'язка до дати.
  • Інфоблок з корисною інформацією.
  • Найпопулярніша корпоративна модель.
  • Величезний вибір дизайнів.

Дизайни обкладинок

У цій моделі — найбільший вибір обкладинок. Їх більше, ніж кольорів у веселці та нот в октаві. Яскраві та спокійні відтінки, гладенькі та рельєфні фактури, строкаті принти та однотонні варіанти. В цій запаморочливій різноманітності знайдеться модель на будь-який смак.

Статусний преміум-щотижневик Бюро

Статусний преміум-щотижневик Бюро

У світі ділових аксесуарів Бюро — не просто синонім коштовності. Він — Золота пектораль, Джоконда та Місячна соната в світі щоденників. Шедевр, який ілюструє значущість і підкреслює статус. Розкішний та надійний, як швейцарський годинник. Кожна сторінка просякнута терпким лоском досконалості. Цей щотижневик надає особливої значущості кожній думці, записаній у ньому.

Переваги моделі:

  • Преміальна якість: статусні обкладинки та бездоганні сторінки.
  • Огляд тижня на розвороті — для наочного контролю завдань.
  • Бездоганно гладенький щільний папір — підходить для письма кульковою, гелевою та перовою ручкою.
  • Ідеальний подарунок керівникові, топ-менеджерові та тому, хто мріє ним стати.

Дизайни обкладинок

Благородні кольори, вишукані фактури. Якщо розкіш — то тільки така.

Розумний щотижневик-блокнот «2-в-1»: BRUNNEN Smart

BRUNNEN Smart

Настільний раціоналіст, якому до снаги будь-яка задача. Спланувати? Зафіксувати? Надати своє паперове «плече» для довгих особистих монологів або заховати кумедний шарж із зворотного боку обкладинки? Смарт — розумний та багатогранний. Складається із чіткого розлініяного щотижневика, який все розкладе по поличках. Та з душевного блокнота в клітинку, в якому можна бути вільним художником і записувати будь-що — від літніх мемуарів до рецептів бананових панкейків.

Переваги моделі:

  • Щотижневик і блокнот разом.
  • Лаконічний продуманий дизайн.
  • Розкішний кремовий папір.

Дизайни обкладинок

Витонченість мінімалізму та експресія кольору. Всі моделі — стильні, стримані, однотонні.

Недатований щоденник Агенда — свобода без прив'язки до дати

Недатований щоденник Агенда

Для господарів життя, які самі вирішують скільки сторінок присвячувати одному дню. Кожна доба складається з 24 годин: дні розділені на ідеально рівні частини, ніби шматочки великого святкового пирога. Ані на грам більше, ані хвилиною менше. Все відміряно ніби під лінієчку. Але якщо дні вимірювати не в годинах, а в подіях, то один може вилитися в крихітний абзац, а для іншого буде мало цілої книги. У Агенди немає дат: ви самі їх розставляєте так, як вважаєте за потрібне.

Переваги моделі:

  • Починайте планувати з будь-якого дня.
  • Виражайте свій настрій за допомогою унікальних обкладинок.
  • Почувайтеся вільним художником без прив'язки до чисел.
  • Можна дарувати в будь-який час року.

Дизайни обкладинок

Тверді та гнучкі, строкаті та пастельні, гладенькі та шорсткі. Неосяжний вибір на будь-який смак.

Кишеньковий щоденник завжди поруч

Той випадок, коли мініатюрний формат приносить велетенську користь. Опинитися в потрібному місці в потрібний час. Бути поруч, поки важлива думка ще не забулася. Супроводжувати в дорозі, на роботі, на навчанні, в подорожі, під час шопінгу. Міні-щоденник — компактний, легкий та надійний. Щотижневик та щоденник в кишеньковому форматі — вірні помічники, які потрібні кожному.

Переваги моделі:

  • Завжди під рукою, поміщається навіть в поясний сумці чи кишені.
  • Ідеальний дорожній варіант — займає мінімум місця в ручній поклажі.
  • Доповнює основний щоденник — підходить для коротких нотаток і найважливіших записів.

Дизайни обкладинок

Вражаюче розмаїття квітів і фактур. І що важливо — можна зібрати стильний комплект в тандемі з повноформатною версією.

Європейський бестселер Euro Компаньйон

Європейський бестселер Euro Компаньйон

Датований щоденник/щотижневик в популярному європейському форматі. Неймовірно стильний та стриманий. Він допомагає фокусуватися на найголовнішому, тримати руку на пульсі подій та насолоджуватися преміальною якістю. Розкіш гладенького кремового паперу підкреслена витриманою в строгому стилі обкладинкою.

Переваги моделі:

  • Продуманий лаконічний внутрішній блок.
  • Бездоганна якість.
  • Стримане оформлення — ідеальне для ділового стилю.

Дизайни обкладинок

Інтригуючий total black вирізняється універсальністю та бездоганною чарівністю класики. Соковиті неонові відтінки додають щіпку яскравості щоденній рутині.

Датований планінг — коли важливе завжди перед очима

Датований планінг

Планінг помітно відрізняється від інших ділових щоденників. У нього все ті ж педантичні звички, але зовсім інший характер. Він обирає статику та сталість. Його улюблене місце — ваш робочий стіл. Саме там він почувається в своїй тарілці. Немов ваш особистий секретар, планінг знає про всі ваші зустрічі та не випускає з уваги прийдешні події.

Переваги моделі:

  • Огляд тижня завжди перед очима прямо на робочому місці.
  • Зручний формат для планування завдань і грамотного розподілу часу.
  • Статусний подарунок, який актуальний завжди.

Дизайни обкладинок

Світлі та темні, яскраві та спокійні: який колір ви б не вибрали, він ідеально впишеться в офісне життя.

Особистий планувальник — це не просто офісний аксесуар. Ми ділимося з ним думками, найпотаємнішими планами і довіряємо йому мрії. Він крокує з нами по життю мінімум рік. За цей час ви звикнете до нього, як до рідного. Будете знати кожну його сторінку, а він — кожну вашу ідею. Щоденник — ваше обличчя і ваша опора. Він підстрахує там, де можна щось забути і випустити з уваги. Транслюватиме оточуючим ваш статус та світосприйняття.

За допомогою обкладинки планувальника можна спілкуватися з колегами. Яскраві кольори і креативні дизайни розкажуть про те, що ви — творча особистість; строгий дизайн — показник серйозності та непохитності.

Вибирайте щоденники BRUNNEN, прислухаючись до свого серця та розуму. Їхня якість порадує надійністю, а дизайн — підніме настрій. Ми щиро віримо, що наші планувальники приносять удачу і заряджають енергією для особистісного зростання.

Також може бути цікаво

Відкрийте новий рівень продуктивності з новою колекцією щоденників від BRUNNEN 2024.

Бажаєте ефективно вести записи та нічого не забути? Тоді коледж-блок Brunnen — те, що вам потрібно! Цей зошит на спіралі поєднує функціональність, неперевершену німецьку якість та стильний дизайн.

Новий рік наближається – здається, навіть повітря наповнене новими намірами, цілями та мріями. Щоб використати цей дивовижний час із користю, почніть ще в грудні підводити підсумки і закидати зерна майбутніх звершень.

Для річного планування вже знадобиться новий щоденник. Пошук ідеального паперового помічника – момент приємний і відповідальний. Що потрібно врахувати, щоб із задоволенням у ньому планувати всі 365 днів майбутнього року, - розглянемо нижче.