Яскраві, стильні та зручні коледж-блоки Brunnen

коледж-блоки Brunnen

Бажаєте ефективно вести записи та нічого не забути? Тоді коледж-блок Brunnen — те, що вам потрібно! Цей зошит на спіралі поєднує функціональність, неперевершену німецьку якість та стильний дизайн. Попри те, що коледж-блоки з'явилися порівняно недавно, вони вже встигли завоювати популярність. Чому? Саме про це мова піде нижче.

У чому особливість:

Коледж-блок Brunnen — це не звичайний блокнот на спіралі. У ньому продумана кожна дрібниця з німецькою точністю. Його головними особливостями виступають:

  • Відмінна якість — 100% made in Germany.
  • Білосніжний папір класу Premium щільністю та 90 г/м², який ідеально підходить для всіх типів ручок.
  • Розворот з розкриттям на 360 градусів, завдяки надійній пружині.
  • Тверда картонна підкладка, яка дозволяє красиво писати в будь-якому положені.
  • Лініювання на будь-який смак: клітина, лінійка, точка, мікс — є з чого обрати.
  • Мікроперфорація для акуратного відриву аркушів без шкоди для палітурки та записів.
  • Європерфорація по лівому краю для кріплення аркушів в стандартну папку.
  • Зручний формат А4 (21,9х29,5 см), який чудово підходить для конспектування, планування, нарад, тренінгів, ведення статистики та інших цілей.
  • Для кого:

Коледж-блоки Brunnen можна використовувати як щоденника, зошит для навчання або для роботи ... А це означає, що немає ніяких обмежень за віком, статтю, професією та хобі. Він прекрасно підійде для учнів старших класів, студентів, офісних співробітників та керівників. Крім того, стане відмінним подарунком!

Різноманітність стилів зробить вибір легше. В нашій колекції представлені моделі з лаконічним дизайном, а також блокноти А4 з яскравим та сміливим оформленням. Обкладинки прикрашені оксамитовими вставками, що імітують тварин або джинсову тканину, креативними написами, картинками та чорно-білими антистрес візерунками, які за бажанням можна розфарбувати. Варіантів багато!

Виберіть собі коледж-блок Brunnen за стилем, кольором та смаком — і будні стануть яскравіше!

Також може бути цікаво

Як складно вибрати один планувальник, коли кожна модель зачаровує по-своєму. Як визначитися з особистим паперовим асистентом, який ідеально підійде саме для вас? Знайомтеся: топові моделі BRUNNEN.

Імідж компанії складається з безлічі складових: це і позиціонування на ринку, і ділова репутація, і внутрішня корпоративна культура, і впізнаваний фірмовий стиль.

Один із інструментів зміцнення іміджу у бізнес-середовищі - це брендовані корпоративні подарунки. Нанесення логотипу компанії на різні товари - це спосіб підвищити впізнаваність у професійних колах, збільшити лояльність, виразити цінності компанії.

Відкрийте новий рівень продуктивності з новою колекцією щоденників від BRUNNEN 2024.