Німецька якість планування в яскравому фантастичному дизайні. Ексклюзивна колекція щоденників Brunnen&Prima Maria

Німецька якість планування

У колекції німецьких щоденників BRUNNEN  в 2018 році з'явилася нова лімітована серія в колаборації з брендом Prima Maria.

Бренд Prima Maria створений  на основі  творчості відомої української художниці Марії Примаченко.  Роботи Марії Примаченко відрізняються самобутнім і неординарним стилем.  Творчість української художниці стала популярною ще в час її життя: персональні виставки проходили у Парижі, Варшаві, Монреалі, Празі, Софії.  Картинами Марії Примаченко захоплювалися Пабло Пікассо, Марк Шагал, Луї Арагон.

Особливе місце в творчості Марії Примаченко належить серії дивних звірів і птиць - картини з незвичайними персонажами, що мешкають в лісах і садах. Її образи залучають безмежністю творчої уяви і запрошують у фантастичний світ мистецтва.

Сьогодні у нас з'явилася можливість стати на крок ближче до творчості видатної художниці, адже її персонажі знайшли своє відображення в бренді Prima Maria.

Яскраві і незвичайні сюжети робіт Prima Maria представлені в новій колекції німецьких щоденників BRUNNEN. У дизайні  використані популярні тварини і рослинні патерни української художниці.

Колекція щоденників Brunnen&Prima Maria включає найпопулярніші моделі:

  • Щоденник датований Стандарт
  • Щоденник кишеньковий датований
  • Щотижневик кишеньковий датований
  • Щоденник недатований Агенда

Оригінальний дизайн обкладинки щоденників Brunnen&Prima Maria  органічно доповнить Ваш імідж неординарної особи, а бездоганна німецька якість кожної моделі дозволить зробити планування  максимально комфортним і ефективним.

Також може бути цікаво

Імідж компанії складається з безлічі складових: це і позиціонування на ринку, і ділова репутація, і внутрішня корпоративна культура, і впізнаваний фірмовий стиль.

Один із інструментів зміцнення іміджу у бізнес-середовищі - це брендовані корпоративні подарунки. Нанесення логотипу компанії на різні товари - це спосіб підвищити впізнаваність у професійних колах, збільшити лояльність, виразити цінності компанії.

Бажаєте ефективно вести записи та нічого не забути? Тоді коледж-блок Brunnen — те, що вам потрібно! Цей зошит на спіралі поєднує функціональність, неперевершену німецьку якість та стильний дизайн.

Відчувати себе унікальним та насолоджуватися кожною хвилиною навчання. З коледж-блоками BRUNNEN ти переглянеш свої погляди на студіювання.