Made in Germany - легендарна німецька якість!

Made in Germany  - легендарна німецька якість!

Сьогодні, вибираючи товар з маркуванням "Made in Germany"ми впевнені, що купуємо якісну річ.

Перше у світі обов'язкове маркування продукції, виробленної в тій чи іншій країні або державі, було введено в 1887 році.

Вкінці  XIX століття в провідних європейських країнах відбулася індустріалізація. Намагаючись захистити свій ринок, а також своїх виробників від імпортних товарів, британський уряд ввів обов'язкове маркування для товарів з Німеччини. Таким чином, споживачі мали отримати можливість відрізняти імпортні (німецькі) товари, а також бойкотувати продукцію потенційного супротивника.

Проте маркування «Made in Germany» фактично перетворилося в знак еталонної якості, а її використання призвело до протилежного ефекту.

На сьогодні маркування «Made in Germany» є синонімом високих стандартів і сучасних технологій.

Використання маркування жорстко контролюється. Товар має право носити знак "Made in Germany", якщо більша частина технологічних процесів здійснюється в Німеччині.

Продукція  BRUNNEN від дня заснування випускається виключно на території Німеччини.

Щоденники мають маркування "Made in Germany", що є гарантією легендарного німецького якості і високих європейських стандартів.

Також може бути цікаво

Імідж компанії складається з безлічі складових: це і позиціонування на ринку, і ділова репутація, і внутрішня корпоративна культура, і впізнаваний фірмовий стиль.

Один із інструментів зміцнення іміджу у бізнес-середовищі - це брендовані корпоративні подарунки. Нанесення логотипу компанії на різні товари - це спосіб підвищити впізнаваність у професійних колах, збільшити лояльність, виразити цінності компанії.

Смартфони, ноутбуки, планшети — гаджети з нами цілий рік 24/7. Ми з ними засинаємо і прокидаємося, плануємо в них зустрічі і шукаємо в інтернеті, як цікаво провести вихідні.

Чи можна знайти ідеальний планер-щоденник 2022 для яскравої творчої особистості? З BRUNNEN можливо усе. Цього року в українській колекції дебютує унікальна європейська модель у революційному форматі планера.