5 причин, чому щоденник Brunnen залишається ефективним інструментом планування в 2021 році

Brunnen ефективний інструмент планування в 2021 році

Смартфони, ноутбуки, планшети — гаджети з нами цілий рік 24/7. Ми з ними засинаємо і прокидаємося, плануємо в них зустрічі і шукаємо в інтернеті, як цікаво провести вихідні. На перших порах ми були зачаровані! Такі корисні і зручні штуки, які замінюють масу всього. Але сьогодні почали розуміти, що гаджети — не панацея. Людський мозок повинен творити, а смартфони часто від цього відволікають інформаційним шумом.

Ні на йоту не применшуємо користі високотехнологічних пристроїв. Але акцентуємо, чому в XXI столітті паперовий носій все ще залишається надійним помічником для планування.

5 причин вести паперовий щоденник Brunnen:

  1. У щоденника ніколи не сяде батарейка. Адже недарма кажуть: «Написавши пером, не витягнеш і волом». Навіть якщо — тривала поїздка без можливості зарядити смартфон, раптова поломка гаджета або пропав інтернет. Датований щоденник 2021 допоможе все тримати під контролем.
  2. Доведено вченими — писати від руки корисно для мозку. Записане олівцем або кульковою ручкою на гладких сторінках запам'ятовується краще, ніж надруковане на клавіатурі.
  3. Більше свободи. У щоденнику ви можете доповнювати записи малюнками, графіками, малювати покажчики і стрілки, використовувати схеми, які зрозумілі тільки вам. Щоб теж саме здійснити в електронному планувальнику, потрібно, як мінімум, освоїти спеціальні програми.
  4. Ви не втратите жодної ідеї: опишіть тезисно, замалюйте, напишіть основну думку і поруч лампочку, головне — зловіть ідею за хвіст і зафіксуйте. Не варто покладатися на свою пам'ять. Краще носіть з собою кишеньковий щотижневик 2021.
  5. Щоденник залишається доступним, при цьому статусним і корпоративним подарунком, який підкреслює стиль. Складно собі уявити стіл керівника без планера 2021, як і те, що на планерці всі роблять записи тільки в смартфонах.

BRUNNEN 2021 ГРАФО PASTEL FLOWERS

Що пропонує Brunnen на 2021 рік?

Якщо говорити про класифікацію, то вона залишилася колишньою. Все різноманіття моделей можна розділити на 3 великі групи:

  • Класичні моделі
  • Європейські моделі
  • Кишенькові моделі

У кожній з них — десятки видів обкладинок, які дозволять підкреслити характер, стиль, сподобаються візуально і тактильно.

Разом з цим, хочемо виділити щоденники 2021, які мотивують і заряджають яскравими і стильними обкладинками.

І щоденники в обкладинці Torino Trend, які впевнено стають хітами продажів вже не один рік поспіль.

Звичайно ж, при цьому залишилися моделі преміальної якості в шкіряних обкладинках і більш універсальні і спокійні офісні варіанти.

Підсумуємо словами бізнес-тренера і мільйонера Брайана Трейсі: «Думайте на папері. Кожна хвилина, витрачена на планування, економить 10 хвилин при здійсненні плану».

BRUNNEN 2021 TORINO TREND

Впевнені, що з німецькими щоденниками Brunnen ви заплануєте свій успіх і досягнете його!

Також може бути цікаво

Як складно вибрати один планувальник, коли кожна модель зачаровує по-своєму. Як визначитися з особистим паперовим асистентом, який ідеально підійде саме для вас? Знайомтеся: топові моделі BRUNNEN.

Вірність віковим традиціям і відтворення найгарячіших трендів: ці якості гармонійно переплітаються в нових щоденниках BRUNNEN.

Кажуть, коли у Ейнштейна запитали, чи є у нього щоденник, щоб записувати геніальні думки, він відповів, що такі думки приходять в голову так рідко, що їх неважко запам'ятати.