Як вибрати щоденник Brunnen на 2020 рік

Як вибрати щоденник Brunnen

Коли придворні короля Людовика XVII обмінювалися записками, то навіть не підозрювали, що введуть «моду» на блокноти.

Для зручності листочки для записів стали збирати під однією обкладинкою. Змагаючись у витонченості, пажі і фрейліни прикрашали обкладинки — одна красивіше іншої. Так з'явився перший дизайн і фактура на першому блокноті.

З романтичною Франції блокноти поширилися по всьому світу. Пропустимо великий відрізок історії та повернемося в наші дні. До Німеччини, в місто Хайльбронн, де компанія Brunnen працює вже понад 100 років.

Сьогодні у Brunnen більше 250 видів щоденників, щотижневиків і записних книжок. Як вибрати той, що допоможе саме вам з планами і цілями? Ця стаття класифікує різноманіття моделей високосного року.

Всі щоденники та щотижневики Брюннен можна розділити на 2 великі групи: датовані і недатовані.

1. Датовані щоденники та щотижневики

Ці щоденники сподобаються тим, хто віддає перевагу класиці. Їх часто вибирають в якості корпоративного подарунку, у них найбільша варіація кольорів і видів обкладинок. Всередині — продуманий організатор робочого часу і часу для відпочинку з 7 до 22. Формат — день на сторінці.

Щотижневик. Тиждень на розвороті. Призначений для детального і ретельного планування. Статусний і продуманий, він стає частиною робочого процесу і іміджу ТОП-керівників. Зручно, коли перед очима одразу весь тиждень — можна ретельно планувати і контролювати.

Горизонтальний щотижневик формату тиждень на розвороті. Дозволяє планувати робочий процес, економить місце на робочому столі.

Унікальний формат, в якому прекрасно поєднується тижневик і блокнот. Сподобається тим, хто любить функціональність і цінує простір для творчості (або більш ретельного планування). Після датованого блоку в тижневику ви побачите блок в клітинку. М’яка фіксуюча гумка і петля для ручки робить «Смарт» ідеальним супутником в поїздках і подорожах.

Популярна європейська модель. Представлена як у вигляді щоденників, так і у вигляді щотижневиків. Різні формати: А4, А5, А6. Їх часто обирають фотографи, архітектори, фрілансери.

Для динамічних і цілеспрямованих. Формат А6 в двох видах: вертикальний (день на сторінці) і горизонтальний (тиждень на розвороті). Поміститься і в рюкзак, і в сумочку, і в бардачок авто. Привабливі обкладинки дарують натхнення і підкреслюють стиль.

2. Недатовані моделі

Класичний формат А5 і можливість почати планувати навіть 25-го, в четвер, в липні. Щоденники з дизайнерськими обкладинками від Кендри Денді рекомендуємо майстрам б'юті-сфери, художникам і дівчатам творчих професій.

Про датований ми вже говорили. Недатований на нього дуже схожий: ті ж 2 блоки (тижневик і записна книжка), тільки в щотижневику не проставлено дати.

Велика записна книга А4 в твердій палітурці, всередині листи в клітку, 2 закладки — класика жанру. І бухгалтеру знадобиться, і дизайнеру. Записна книжка Kompagnon в форматах більш різноманітна: А6, А5, А4. Клітинка, точка, лінійка — обирайте ту, яка більше підходить саме вам. Приємний бонус — петля для ручки.

Відмінний варіант для студентів. Стане в нагоді для навчання і в офісі теж виручить. Клітка, лінійка, мікс. Європерфорація лівого поля для того, щоб акуратно витягнути лист і помістити його в папку.

Річард Бренсон, британський підприємець, сказав: «Щоб досягти успіху, ведіть щоденник і записуйте всі речі, які варто зробити». І Brunnen готовий для цього підставити свої сторінки.

Також може бути цікаво

У колекції німецьких щоденників BRUNNEN  в 2018 році з'явилася нова лімітована серія в колаборації з брендом Prima Maria.

Бажаєте ефективно вести записи та нічого не забути? Тоді коледж-блок Brunnen — те, що вам потрібно! Цей зошит на спіралі поєднує функціональність, неперевершену німецьку якість та стильний дизайн.

Брендований щоденник - найактуальніший подарунок для клієнтів, партнерів або колег. Вони підвищують популярність компанії і зміцнюють її позитивний імідж.