Недатовані щоденники

Недатовані щоденники

Ритм сучасного життя дуже стрімкий. Це помітно кожному. Як все встигнути? Як не забути щось важливе? Як завжди перебувати в ритмі? У цьому допоможуть щоденники. Важливі справи, заплановані зустрічі, дні народження друзів і близьких, спонтанні ідеї ... із цим маленьким «помічником» ніщо не забудеться.

Цікаво, але в епоху модних гаджетів та електронних девайсів саме паперові щоденники залишаються найбільш популярними. Чому? Все дуже просто. Адже під час письма від руки людина ще раз все обдумує, намагається чітко викласти свої думки і впорядковує їх. Психологи стверджують, що написане самостійно від руки запам'ятовується набагато ефективніше. Більше того, склавши план на день і зафіксувавши його на папері, підсвідомість людини буде намагатися його виконати.

Крім того, щоденник - це ще й спосіб боротьби з власною невпевненістю. Адже у нього можна записувати не тільки плани на день, а ще й свої особисті успіхи, емоції, відчуття і т.д.

Щоденники поділяються на датовані, напівдатовані та недатовані.

Недатовані щоденники відрізняються тим, що дата і день тижня проставляється самостійно. Такий щоденник не прив'язаний до року. Користуватися ним можна будь-коли. Більше того, його можна використовувати і в якості бізнес-блокнота. Важливо відзначити, що даний вид щоденників відрізняється особливою перевагою, адже до кожного дня можна написати багато тексту (чого не можна зробити в датованому, адже місце запису на кожен день обмежене). Це зручно для проведення «інформативних нарад», коли часто доводиться робити багато записів, які навряд чи вмістяться в один день.

Отже, на недатовані щоденники варто звернути увагу тим, хто цінує гнучкість у плануванні, любить творчо підходити до процесу планування та має справу з великим об'ємом інформації. Недатовані щоденники порадують наступними перевагами:

  1. Щоденник можна використовувати в будь-який час, незалежно від року.
  2. Місце запису до будь-якої дати не обмежене. На конкретну дату можна використовувати кілька сторінок.
  3. Немає необхідності пропускати листи, якщо на цю дату ніяких справ не заплановано.
  4. Зручні для «інформативних нарад», коли необхідно робити багато різних записів і позначок.
  5. Підходять для графічних позначок.
  6. Зручні не тільки для планування дня, але і для запису особистих досягнень, емоцій і подій.
  7. Компактний недатований щоденник зручно мати завжди під рукою - як для коригування завдань, так і для фіксації корисної інформації або творчих ідей.

А якщо недатований щоденник має ще й стильний дизайн і виконаний із першокласних якісних матеріалів, як щоденникк BRUNNEN, то він стає не тільки зручним інструментом для планування, а й відмінним аксесуаром і бажаним подарунком, так як його можна використовувати в будь-який зручний час, незалежно від дати і року.

Також може бути цікаво

Планувати майбутнє, зберігати спогади, фіксувати ідеї: класичний паперовий щоденник здатний на більше. Як розкрити потенціал паперового планера на максимум? Ділимося корисними порадами.

Сьогодні, вибираючи товар з маркуванням "Made in Germany"ми впевнені, що купуємо якісну річ.

Коли придворні короля Людовика XVII обмінювалися записками, то навіть не підозрювали, що введуть «моду» на блокноти.
Для зручності листочки для записів стали збирати під однією обкладинкою.