Корпоративні щоденники як частина іміджу компанії

Корпоративні щоденники

Імідж компанії складається з безлічі складових: це і позиціонування на ринку, і ділова репутація, і внутрішня корпоративна культура, і впізнаваний фірмовий стиль.

Один із інструментів зміцнення іміджу у бізнес-середовищі - це брендовані корпоративні подарунки. Нанесення логотипу компанії на різні товари - це спосіб підвищити впізнаваність у професійних колах, збільшити лояльність, виразити цінності компанії.

Популярним носієм корпоративного стилю є щоденники з логотипом. Їх замовляють у якості подарунків для партнерів і клієнтів, а також для співробітників самої компанії.

Корпоративний щоденник: у чому переваги

Щоденники (та інша продукція для планування - щотижневики, планінги) мають ряд переваг перед іншими носіями корпоративного стилю:

  1. Щоденник – затребуваний аксесуар серед співробітників офісів. Датований щоденник з логотипом компанії – це особистий контакт з вашим брендом 365 днів на рік
  2. Продукція для планування демонструє цінності, які позитивно впливають на імідж будь-якої компанії: пунктуальність, організованість, надійність, серйозне ставлення до робочого часу.
  3. Якісний щоденник відомого бренду – це іміджевий аксесуар, який здатний підкреслити успішність і високий статус.
  4. Логотип, нанесений тисненням на щоденник, виглядає вишукано і презентабельно.
  5. Коли кожен із співробітників користується корпоративним щоденником з логотипом, це об'єднує команду, допомагає розвивати корпоративну культуру.

Яким буває тиснення на щоденниках

Тиснення щоденників – це процес нанесення відтиску зображення (логотипу, напису, малюнка або інших елементів корпоративного стилю) на поверхню обкладинки за допомогою кліше. Логотип, нанесений таким способом, не зітреться і не потріскається з часом.

Найбільш популярні види тиснення:

  • сліпе тиснення (блінтування) - спеціально підготовлене кліше на деякий час притискається до обкладинки, залишаючи акуратний відбиток. Зображення виділяється на обкладинці рельєфом і дещо темнішим кольором, ніж сама обкладинка;
  • тиснення фольгою - між матеріалом обкладинки та кліше додатково протягається фольга (кольорова, срібляста, золотиста). Фольгування виглядає ефектно і дає можливість передати корпоративні кольори.

Як вибрати щоденник для тиснення

Брендований бізнес-подарунок, рекламний сувенір або корпоративний подарунок для співробітників – будь-яка продукція з логотипом є носієм іміджу компанії. Тому при виборі звертайте увагу на якість самої продукції та якість нанесення логотипу.

  1. Надійність бренду. Довіряти імідж компанії варто перевіреним брендам. Німецькі щоденники BRUNNEN - це гарантія якості на увесь рік. При їх виготовленні використовується ексклюзивна технологія безшовного клейового кріплення, високоякісний європейський папір і обкладинки.
  2. Оптимальна модель щоденника. Вибирайте найбільш доречну модель щоденника для ваших завдань. BRUNNEN пропонує різні варіанти:
  3. Візуалізація тиснення. Щоб щоденник з тисненням максимально відповідав корпоративному стилю компанії, бренд BRUNNEN пропонує велику різноманітність обкладинок та професійне тиснення сліпим методом або з використанням якісної кольорової фольги.

Подивитися, як буде виглядати щоденник з вашим логотипом, можна прямо зараз. Для цього на офіційному сайті BRUNNEN є спеціальний безкоштовний онлайн-сервіс макетування тиснення. Ви можете проекспериментувати з обкладинкою, видом тиснення і розміщенням логотипу.

Замовити німецький щоденник з вашим логотипом та подивитися мінімальні тиражі для безкоштовного тиснення BRUNNEN можна тут.

Також може бути цікаво

Будь-які життєві зміни та будь-які великі справи починаються з ретельного планування. Адже з планом простіше розрахувати свої сили та прийняти стратегічно важливе рішення.

Коли придворні короля Людовика XVII обмінювалися записками, то навіть не підозрювали, що введуть «моду» на блокноти.
Для зручності листочки для записів стали збирати під однією обкладинкою.

Як складно вибрати один планувальник, коли кожна модель зачаровує по-своєму. Як визначитися з особистим паперовим асистентом, який ідеально підійде саме для вас? Знайомтеся: топові моделі BRUNNEN.