Чи був записник у Ейнштейна?

Чи був записник у Ейнштейна?

Кажуть, коли у Ейнштейна запитали, чи є у нього щоденник, щоб записувати геніальні думки, він відповів, що такі думки приходять в голову так рідко, що їх неважко запам'ятати. Що ж, не можна не погодитися. Однак, для щоденного або щотижневого планування, постановки цілей, особистісного росту і записів, кращого помічника, ніж щоденник - годі й шукати. Олівцеві замітки зберігають думки набагато краще пам'яті, а від руки набагато простіше писати зі скороченнями, креслити схеми будь-якої складності, ставити позначки, що буває важко в розумних електронних пристроях.

Навіть якщо уявити, що раптом зникло світло, відключився інтернет і настав апокаліпсис, то цілеспрямована людина із записником одразу візьметься за порятунок людства, чітко розставивши пріоритети і записавши це на папері. Для цього як не можна більш до речі підійде щоденник Brunnen. Планування дня зі зручним записником стане для вас таким же звичним заняттям, як ранкові процедури.

Темі планування присвячено багато статей, книг і підручників. Але лише деякі використовують ці знання. Досить жити за обставинами! Досить чекати успіху роками! Ефективний тайм-менеджмент - це зовсім нескладно, коли є такі зручні і продумані до дрібниць щоденники, як Brunnen.

Поради щодо використання записників:

  • Використовуйте щоденник, як засіб для фіксації основних моментів дня або тижня. У ньому достатньо місця, щоб записувати всі важливі думки або робити інші нотатки. Нехай він стане для вас центральним сховищем всієї важливої інформації;
  • Не забувайте планувати кожен день. Це обов'язковий елемент стратегії вашого життя на шляху до поставлених цілей;
  • Намагайтеся планувати наступний день з вечора. Це заощадить близько двох годин нового дня, в гіршому випадку ви можете зовсім втратити день. Не  визначивши пріоритети, займетеся чимось не дуже важливим і витратите час даремно.

Якщо ви ще не користуєтесь щоденником і не ставите перед собою цілі, негайно почніть це робити і продовжуйте постійно! Так, і у Ейнштейна завжди був з собою записник в кишені брюк.

Також може бути цікаво

Сьогодні багато відомих діячів, які активно використовували цифрові інструменти для планування, все частіше купують щоденники та повертаються до системи паперових записів.

Як направити життя в бажане русло? З чого почати рух до своїх цілей? Якщо ви ще в пошуку відповідей, проаналізуйте досвід інших людей.

Брендований щоденник - найактуальніший подарунок для клієнтів, партнерів або колег. Вони підвищують популярність компанії і зміцнюють її позитивний імідж.