Политика конфиденциальности

Политика конфиденциальности

ДАТА ОСТАННЬОГО ОНОВЛЕННЯ — 18 травня 2018 р.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ЗМІСТ

ВСТУП, ОГЛЯД
ПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
НЕПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
COOKIES ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ
ІР АДРЕСИ
СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ТА ІНТЕРАКТИВНІ ІНСТРУМЕНТИ
САЙТИ ТРЕТІХ ОСІБ
РЕКЛАМОДАВЦІ – ТРЕТІ ОСОБИ
БЕЗПЕКА
ВИБІР
ДОСТУП
ЗБЕРЕЖЕННЯ
КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ ДІТЬМИ
ТРАНСКОРДОННА ПЕРЕДАЧА
ОНОВЛЕННЯ ДАНОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
НЕЗАЛЕЖНІ ОФІЦІЙНІ ДИЛЕРИ
ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВОЛОДІЛЬЦЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, СКЛАД, ЗМІСТ ТА МЕТУ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, ОСІБ, ЯКИМ ПЕРЕДАЮТЬСЯ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ПРО ПРАВА СУБ’ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

ВСТУП, ОГЛЯД
Політика конфіденційності та захисту персональних даних (інформації)

Brunnen створив дану політику конфіденційності, щоб проінформувати Вас про те, як ми збираємо, використовуємо та розкриваємо інформацію.
Дана політика конфіденційності застосовується до інформації, зібраної через даний веб-сайт або будь-який інший мобільний сайт, заяви, віджети та інші інтерактивні засоби, що мають посилання на дану політику конфіденційності («Сайт»).
Винятком є інформація, що збирається Brunnen, як зазначено нижче, будь-якими іншими засобами, наприклад оффлайн.
Brunnen надає офіційним дилерам (тут і надалі – Офіційний Дилер або Дилер Brunnen) можливості замовлення продукції. Офіційний Дилер не є працівником ТОВ «ВІВАТ ТРЕЙДІНГ» (ТОВ «ВІВАТ ТРЕЙДІНГ» — офіційний дистриб’ютор продукції торгівельної марки Brunnen на території України). Тому Brunnen не контролює та не несе відповідальності за збір, використання та розкриття інформації Офіційними Дилерами, в тому числі для їх маркетингових цілей. Якщо Ви надаєте інформацію Офіційному Дилеру через Сайт, Brunnen буде мати до неї доступ та оброблятиме її згідно з даною політикою конфіденційності. Офіційні Дилери можуть надавати Brunnen інформацію стосовно Вас, у цьому випадку Brunnen, отримавши доступ до такої інформації, обробляє її згідно з даною політикою.

ПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Збір персональної інформації.

«Персональна Інформація» це інформація, що дозволяє визначити Вас, така як ім’я, поштова адреса (включаючи адресу розрахунку та адресу доставки), номер телефону, електронна адреса, та ім’я користувача. Ми отримуємо Персональну Інформацію від Вас, коли Ви вирішуєте взяти участь у наших пропозиціях і програмах, або прямо надаєте нам інформацію під час заповнення різних форм, участі в інтерактивних заходах, або контактуєте з нами будь-яким іншим способом через Сайт.

Використання Персональної інформації.
Ми можемо використовувати Персональну Інформацію:
• з метою, для якої Ви свідомо її надали, в тому числі, але не обмежуючись, – для надання нам змоги відповідати на Ваші питання та виконувати запити;
• щоб надсилати Вам інформацію про Ваші відносини та взаємодію з нами;
• щоб розповісти Вам про продукцію, послуги, програми та пропозиції, які на нашу думку можуть бути Вам цікаві, засобами електронної пошти, смс, телефоном чи поштою;
• щоб персоналізувати Ваш досвід роботи з нами, включаючи презентацію продуктів або наданих Вам пропозицій;
• щоб допомогти Вам знайти Офіційних Дилерів, а також сприяти діяльності Офіційного Дилера;
• для наших внутрішніх ділових цілей, таких як аналіз даних, аудит, розробка нової продукції, покращення нашого веб-сайту, покращення наших послуг, визначення тенденцій використання та визначення ефективності наших промо акцій;
• щоб дозволити Вам брати участь в розіграшах, акціях і подібних програмах, а також адмініструвати дані заходи (деякі з таких заходів мають додаткові правила, які можуть вміщати додаткову інформацію про те, як ми використовуємо та розкриваємо Вашу Персональну Інформацію, тому ми радимо Вам уважно переглянути дану інформацію);
• щоб виконати Ваше замовлення, або забезпечити Вас послугами будь-яким іншим чином.

Поширення Персональної інформації.
Ми можемо розкрити Вашу персональну інформацію:
• афілійованим особам, тобто особам, які представляють Brunnen, але не для їх прямого маркетингу. ТОВ «ВІВАТ ТРЕЙДІНГ»у такому випадку є володільцем даних і стороною, відповідальною за спільно використовувану персональну інформацію;
• третім особам – постачальникам послуг, які надають послуги Brunnen, таких як хостинг веб-сайтів, аналіз даних, виконання замовлень, забезпечення інфраструктури, інформаційно-технічних послуг, обслуговування клієнтів, аудиту та інші подібні послуги. (Ці треті особи будуть забезпечені, або мають доступ до Вашої персональної інформації з метою надання цих послуг нам або від нашого імені);
• Офіційним дилерам, в обсязі, необхідному для них, щоб зв’язатися з Вами, виконати Ваше замовлення або надати Вам послугу;
• третім особам в разі будь-якої реорганізації, злиття, продажу, відчуження, привласнення, передачі або іншого розпорядження всього або будь-якої частини нашого бізнесу або активів (в тому числі у зв’язку з банкрутством або аналогічними процесами), а також як ми вважаємо за необхідне або доцільне: (а) відповідно до чинного законодавства, включаючи закони за межами Вашої країни проживання; (б) в судовому процесі – за необхідності; (с) для відповідей на запити від громадських та державних органів, у тому числі громадських та державних органів за межами Вашої країни проживання; (г) для забезпечення виконання умов співробітництва; (е) щоб захистити наші операції або інтереси афілійованих осіб; (є) для захисту прав, конфіденційності, безпеки або майна, що належать Brunnen, Вам або будь-якій афілійованій особі (г) для забезпечення правового захисту або обмеження збитків, які ми можемо понести.

НЕПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Збір не персональної інформації.

«Неперсональна інформація» є будь-яка інформація, яка не дозволяє Вас ідентифікувати, наприклад:
• інформація про браузер
• інформація, зібрана через cookies, піксельні теги та інші технології
• демографічні дані та інша інформація, надана Вами або нашими Офіційними Дилерами
• змішана інформація
Ми та треті особи, які надають нам послуги, можемо збирати неперсональну інформацію різними шляхами. Наприклад, ми:
• збираємо інформацію, таку як тип Вашого комп’ютера (Windows або Macintosh), роздільна здатність екрану, версія операційної системи та тип і версія інтернет-браузера;
• збираємо демографічну інформацію, таку як Ваше місце розташування, освіта, професія, вік, стать, а також іншу інформацію, таку як Ваше хобі та особливі інтереси, коли Ви добровільно надаєте нам цю інформацію. Якщо така інформація не поєднана з персональною інформацією, вона не дає змоги ідентифікувати Вас або кого-небудь ще.

Знеособлення інформації.
Ми можемо знеособлювати персональну інформацію таким чином, що знеособлена інформація не ідентифікує Вас або кого-небудь ще, наприклад, використовувати персональну інформацію, щоб обчислити відсоток наших клієнтів, що проживають в певній області. У деяких випадках ми можемо об’єднати неперсональну інформацію з персональною інформацією (наприклад, поєднати Ваше ім’я з Вашим географічним положенням). Якщо ми об’єднуємо неперсональну інформацію з персональною інформацією, об’єднана інформація буде розглядатися нами в якості персональної інформації до тих пір, поки здійснюється таке поєднання.

Використання та обмін неперсональною інформацією.
Так як неперсональна інформація не ідентифікує Вас, ми можемо збирати, використовувати та розкривати її для будь-яких цілей.

COOKIES ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ

Cookies: ми і наші незалежні постачальники послуг можуть використовувати “cookies” на сайті. Cookies дозволяють веб-серверу передавати дані в комп’ютер для ведення записів і інших цілей. Ми використовуємо “cookies” та інші технології, щоб, серед іншого, краще обслуговувати Вас з урахуванням отриманої інформації і полегшити Вам постійний доступ і використання Сайту.
Якщо Ви не хочете, щоб інформація була зібрана за допомогою “cookies”, в більшості браузерів є проста процедура, що дозволяє відмовитися від використання “cookies”. Щоб дізнатися більше про “cookies”, будь ласка, відвідайте сайт, який обслуговується не афілійованою з Brunnen особою: http://www.allaboutcookies.org/.
Local Storage Objects: Ми і наші незалежні постачальники послуг можуть використовувати флеш Local Storage Objects («Флеш LSOs») в певних ситуаціях, в тому числі для впізнання Вас і запам’ятовування, що знаходиться у Вашому кошику. Флеш LSOs відрізняються від “cookies” за кількістю і типом даних, що зберігаються. Крім того, Ви не можете контролювати, видаляти або відключати прийняття Флеш LSOs з браузера. Для того, щоб отримати додаткову інформацію про Флеш-LSOs, і навчитися управляти ними, натисніть на сторінці підтримки для Flash Player, і виберіть Панель загальних налаштувань зберігання, далі дотримуйтесь інструкцій. Для перегляду Флеш LSOs на Вашому комп’ютері зараз, перейдіть на Панель налаштування зберігання і дотримуйтеся інструкцій, щоб переглянути або, за бажанням, видалити будь-який конкретний Флеш LSO.
Піксельні теги та інші технології: GIF – це крихітні графіки з унікальним ідентифікатором, схожі за функціями з “cookies”. Однак, на відміну від “cookies”, які зберігаються на жорсткому диску Вашого комп’ютера, GIF-файли впроваджені на сторінках сайту. Ми можемо використовувати GIF-файли (також відомі як веб-маяки, веб-жучки або піксельні теги) на Сайті, щоб, серед іншого, відстежувати діяльність відвідувачів нашого сайту, збирати статистичні дані про використання сайту та рейтинг відповідей. Ми і наші незалежні постачальники послуг також можуть використовувати GIF-файли в HTML – повідомленнях електронної пошти, які допомагають нам відслідковувати електронну пошту, визначати успіх наших маркетингових кампаній, і визначити, коли наші електронні листи розглядаються або пересилаються.
Аналітика Сайту: Brunnen може співпрацювати з третіми особами – постачальниками послуг, які використовують технології, описані в даному розділі, для проведення веб-аналітики, щоб допомогти нам відстежити і зрозуміти, як відвідувачі використовують наш сайт. Наприклад, ми використовуємо послуги Google Analytics, постачальника послуг по веб-аналітиці, щоб допомогти нам поліпшити роботу нашого веб-сайту, з урахуванням досвіду користувачів. Для отримання додаткової інформації і перегляду політики конфіденційності Google Analytics або відмови від інструменту, будь ласка, зв’яжіться з їх центром забезпечення конфіденційності.
Віджети, додатки і подібні технології: Якщо Ви вирішите використовувати технологію, що підтримується нами (наприклад, віджет), Персональна або інша інформація, яка стала доступною завдяки такій технології, може стати загальнодоступною, наприклад, через соціальні мережі та інші веб-сайти і платформи, на яких Ви використаєте таку технологію. Крім того, деякі технології можуть мати можливість розповсюджуватися «вірусно» в інших місцях (наприклад, хтось із Ваших друзів або клієнтів створив віджет, який містить Вашу інформацію, для свого блога). Brunnen не несе відповідальності за збирання, використання та розкриття Персональної інформації та / або іншої інформації, яка є загальнодоступною.

IP-АДРЕСИ
Як ми збираємо IP-адреси

Ваша IP-адреса – це номер, яка автоматично присвоюється комп’ютеру, який Ви використовуєте, Вашим Інтернет-провайдером. IP-адреса може бути ідентифікована та зареєструється автоматично в наших файлах журналу сервера кожного разу, коли користувач відвідує сайт, разом із часом відвідування та сторінкою, яка була відвідана. Збір IP-адрес є стандартною практикою в Інтернеті, і це робиться автоматично багатьма веб-сайтами.

Як ми використовуємо і розкриваємо IP-адреси

Ми можемо використовувати IP-адреси для таких цілей, як розрахунок рівня використання сайту, що допомагає нам діагностувати проблеми сервера, виявляти факти шахрайства, а також для адміністрування сайту. Ми також можемо використовувати і розкривати IP-адреси для всіх цілей, для яких ми використовуємо і розкриваємо Персональну інформацію. Зверніть увагу, що ми визначаємо до IP-адреси, файли журналу сервера і відповідну інформацію як Неперсональну, за винятком випадків, коли ми зобов’язані визначати їх по-іншому відповідно до чинного законодавства.

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ТА ІНТЕРАКТИВНІ ІНСТРУМЕНТИ

Деякі функції на нашому сайті можуть дати Вам можливість взаємодіяти з нами та іншими. Вони можуть включати блоги, дошки оголошень, повідомлень функціональності, функцію чату, а також створення спільних профілів. При використанні цих функцій Ви повинні знати, що будь-яка інформація, надана Вами, включаючи Ваше ім’я, місцезнаходження та адресу електронної пошти, можуть бути публічно доступними для інших. Ми не несемо відповідальність за будь-яку інформацію, яку Ви надаєте через ці інтерактивні елементи, і ми не рекомендуємо Вам розкривати будь-яку секретну інформацію (наприклад, про стан здоров’я або дані кредитної картки) через ці функції. Якщо Ви використовуєте ці можливості, Ваша Персональна інформація може залишитися на сайті навіть після припинення використання Сайту.

ВИКОРИСТАННЯ ВАШИХ ФОТОГРАФІЙ В INSTAGRAM

Нас зацікавила Ваша фотографія в Instagram, і ми хочемо показати її світу. З цією метою Brunnen планує використовувати фотографії, які Ви розмістили в соцмережі Instagram з хештегом Brunnen, Brunnenbrand, і зробити їх доступними для всіх наших покупців.
Відповідаючи на повідомлення від облікового запису Brunnen в Instagram з хештегом #Brunnenbrand, Ви гарантуєте наступне:

• Вам вже виповнилося 14 років або більше,

• Ви маєте всі правами на свої фотографії,

• у Вас є дозвіл всіх зображених на Ваших фотографіях осіб на передачу прав на використання їх зображень, а також отримані згоди від усіх правовласників і авторів фотографій;

• використання Ваших фотографій в Instagram компанією ТОВ «ВІВАТ ТРЕЙДІНГ» не порушує прав третіх сторін або чинних законів, а в разі надходження на адресу Brunnen будь-яких претензій і / або позовів з боку третіх осіб, Ви погоджуєтесь врегулювати такі претензії / позови своїми силами і за свій рахунок без залучення Brunnen і Ви прочитали і згодні з наступними умовами та положеннями:

Що станеться, якщо ви відповісте з хештегом #Brunnenbrand?
Ви передаєте нам права на публікацію Ваших фотографій в Instagram в рамках контенту Brunnen, а точніше: Ви передаєте Brunnen необмежене, неексклюзивне, безстрокове право на використання Ваших фотографій, які розташовуються або вже розміщених в Instagram з хештегом Brunnenbrand/Brunnen. Хештег Brunnenbrand/Brunnen — це хештег, що складається з назви бренду Brunnen, торгової марки або назви продукту або кампанії Brunnen.
Це означає, що, відповідаючи на повідомлення іншої торгової марки в Instagram з хештегом # Brunnenbrand, Ви передаєте Brunnen необмежене право на використання фотографій з відповідним хештегом в рамках цифрового і нецифрові контенту. Це включає в себе, наприклад, використання фотографій в інтернет-сайті Brunnen, новинній розсилці Brunnen, мобільних додатках Brunnen, публікаціях Brunnen в соціальних мережах, внутрішніх комунікаціях Brunnen, або використання в рамках білбордів, постерів, відео-контенту, веб-сайтів дилерів Brunnen, а також на місцях і в рамках рекламних кампаній. У той же час, Brunnen не несе зобов’язань щодо використання Вашої фотографії.

Що ви отримаєте?
Ваші фотографії побачать не тільки відвідувачі Вашої сторінки в Instagram, а й шанувальники бренду Brunnen по всьому світу. Ви отримаєте шанс надихнути інших своїми стильними ідеями. Відповідаючи з хештегом # Brunnenbrand, Ви, в свою чергу, звільняєте Brunnen від будь-яких зобов’язань по оплаті використання Ваших фотографій і будь-якого виду прав на інтелектуальну власність, пов’язаних з описаним вище використанням.

Якщо ви передумаєте?
Ви в будь-який момент можете відкликати передачу прав Brunnen, видаливши хештег Brunnen/Brunnenbrand, саму фотографію або просто відправивши нам електронне повідомлення на brunnen.com.ua@gmail.com або info@brunnen.com.ua.

Чому ви повинні надавати Brunnen запевнення і гарантії?
Тому що компанія ТОВ «ВІВАТ ТРЕЙДІНГ» (офіційний дистриб’ютор торгівельної марки Brunnen на території України) хоче бути впевнена, що ніякі права не порушуються при використанні Ваших фотографій. Тому, відповідаючи з хештегом #Brunnenbrand, Ви запевняєте та гарантуєте, що (i) Ви володієте всіма правами на свої фотографії, (ii) у Вас є дозвіл всіх зображених на Ваших фотографіях осіб на передачу прав і (iii) використання Ваших фотографій в Instagram компанією ТОВ «ВІВАТ ТРЕЙДІНГ» не порушує прав третіх сторін або чинних законів. Крім того, Ви звільняєте, захищаєте і знімаєте з Brunnen і будь-якої особи, що діє від імені Brunnen, відповідальність за претензії, компенсації, зобов’язання, судові витрати, пов’язані з використанням фотографій описаним вище способом.

Чому діє обмеження відповідальності?
Відповідаючи на повідомлення в Instagram з хештегом #Brunnenbrand ми хочемо мінімізувати законодавчі ризики для Brunnen за допомогою наступного обмеження відповідальності:
У МЕЖАХ, В ЯКИХ ЦЕ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ ЧИННИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ МИ НІ ЗА ЯКИХ ОБСТАВИН НЕ НЕСЕМО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА (I) БУДЬ-ЯКІ СПЕЦІАЛЬНІ, НЕПРЯМІ, ВИПАДКОВІ АБО ПОБІЧНІ ВИТРАТИ, ЗБИТКИ, ПОШКОДЖЕННЯ; АБО (II) ВТРАТУ ПРИБУТКУ, АБО (III) ВТРАТУ БІЗНЕСУ, КОНТРАКТІВ, нематеріальних активів, КОМЕРЦІЙНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ; АБО (IV) ВТРАТУ ДОХОДІВ, ОЧІКУВАНИХ ЗАОЩАДЖЕНЬ; АБО (V) втрачених або псування даних АБО ІНФОРМАЦІЇ; АБО (VI) БУДЬ-ЯКІ погіршення, СПРИЧИНЕНІ ВИКОРИСТАННЯМ ФОТОГРАФІЙ описаних вище способів, що виникли в результаті ПОРУШЕННЯ ПРАВ, УГОД АБО БУДЬ-ЯКІ ІНШІ правові основи, НАВІТЬ ЯКЩО МИ БУЛИ ПОПЕРЕДЖЕНІ ПРО МОЖЛИВІСТЬ ТАКИХ ЗБИТКІВ.

САЙТИ ТРЕТІХ ОСІБ

Наш сайт може містити посилання на веб-сайти третіх осіб. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності веб-сайтів, керованих третіми особами, на які є посилання з нашого сайту, та за забезпечення конфіденційності третіми особами при проведенні рекламних інтернет-кампаній. Включення посилань на Сайті не означає підтримки відповідного сайту нами. Офіційні Дилери Brunnen несуть повну відповідальність за свої власні веб-сайти і за будь-яку інформацію, зібрану на цих сайтах. Якщо Офіційний Дилер використовує сайт Brunnen для збору інформації від вас, Brunnen може мати доступ до цієї інформації і розглядає її відповідно до цієї Політики конфіденційності.

БЕЗПЕКА

Ми докладаємо розумних організаційних, технічних та адміністративних заходів для захисту Персональної інформації, що знаходиться під нашим контролем. Нажаль, жодна передача даних через Інтернет або систему зберігання даних не може бути гарантовано на 100% безпечною. Якщо у вас є підстави вважати, що Ваша взаємодія з нами більше не є безпечною (наприклад, якщо Ви відчуваєте, що безпека будь-якого каналу зв’язку недостатня), будь ласка, негайно повідомте нам про проблему, зв’язавшись з нами відповідно до розділу Зв’яжіться з нами нижче.

ВИБІР

Щоб відмовитися від отримання маркетингових та /або рекламних пропозицій від Brunnen, Ви можете надіслати нам запит за адресою, вказаною в розділі Зв’яжіться з нами нижче. Ми постараємося задовольнити всі прохання, якщо це тільки практично можливо.

ДОСТУП

Якщо Ви хочете переглянути, виправити або видалити Персональну інформацію, яку Ви попередньо ввели, Ви можете зв’язатися з нами, як це зазначено у розділі Зв’яжіться з нами нижче. У запиті, будь ласка, вкажіть ясно, яку інформацію Ви хотіли б змінити. Ми будемо намагатись відповісти якнайшвидше.

ЗБЕРЕЖЕННЯ

Ми будемо зберігати Вашу Персональну інформацію протягом строку, який необхідний для досягнення цілей, викладених у цій Політиці Конфіденційності, якщо більш тривалий строк зберігання не встановлений законом.

КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ ДІТЬМИ

Сайт не призначений для осіб віком до чотирнадцяти (14) років, і ми просимо цих людей не надавати свою Персональну інформацію через сайт.

ОНОВЛЕННЯ ДАНОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Час від часу ми можемо змінювати цю Політику конфіденційності. Будь ласка, погляньте на «Дату останнього оновлення» у верхній частині цієї сторінки, щоб дізнатися, коли ця Політика конфіденційності останній раз переглядалася. Будь-які зміни до цієї Політики конфіденційності вступлять в силу після їх опублікування на Сайті. Ваша взаємодія з нами з появою цих змін означає, що Ви приймаєте переглянуті умови Політики конфіденційності.

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Якщо у Вас виникли питання з приводу даної Політики конфіденційності, будь ласка, зв’яжіться з нами по електронній пошті за адресою (info@Brunnen.com.ua), або звичайною поштою за адресою: 14000, м.Чернігів, вул.Гетьмана Полуботка, 18. Так як комунікації по електронній пошті не завжди є безпечними, будь ласка, не зазначайте чутливу інформацію в листах, направлених на за допомогою електронної пошти.

ОФІЦІЙНІ ДИЛЕРИ

Положення, викладені нижче, застосовуються тільки до Офіційних Дилерів Brunnen:
Ця Політика конфіденційності стосується Персональної інформації Офіційних Дилерів Brunnen, зібраної онлайн або оффлайн. Ця інформація буде зібрана в доповнення до будь-якої Персональної інформації яку ми можемо отримувати від вас, як клієнта Brunnen, як описано вище.
Для того, щоб стати Офіційним Дилером Brunnen, Вам необхідно укласти окремий договір/угоду з Brunnen. Якщо Ви уклали Угоду, ми можемо збирати, використовувати та розкривати Вашу Персональну інформацію відповідно до цієї Політики конфіденційності та умов Вашої Угоди. Ми також можемо збирати, використовувати та розкривати Вашу Персональну інформацію, коли виникає необхідність забезпечити виконання зобов’язань за Угодою. У випадку суперечностей між цією Політикою конфіденційності та Угодою, застосовуються положенні відповідної Угоди. Як тільки Ви стаєте Офіційним Дилером Brunnen, ми можемо розкрити Вашу Персональну інформацію:
• існуючим та потенційним клієнтам, які шукають допомоги Офіційних Дилерів Brunnen
• якщо це необхідно для дотримання правових вимог, таких як податкові зобов’язання та ведення обліку.
Ми можемо також об’єднувати Неперсональну інформацію, яку ми і наші незалежні постачальники послуг збираємо про користування Вами Сайтом (як описано вище) з Вашим унікальним id користувача. Ми можемо використовувати комбіновану інформацію для таких цілей, як аналіз користування нашими сайтами, для того, щоб оцінити і внести покращення в нашу бізнес-модель, а також для інших цілей внутрішньої аналітики.

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Проставляючи відмітку «Я підтверджую» мені (особі, що надає Згоду) відомо та я таким чином надаю свою згоду на те, що ТОВ «ВІВАТ ТРЕЙДІНГ» («Компанія») будуть збирати, зберігати та обробляти мої персональні дані з метою управління господарською діяльністю, вирішення питань дотримання законодавства та сплати податків. Дані про мене, зокрема, включатимуть: повне ім’я, стать, паспортні дані, адресу реєстрації та фактичного місця проживання, номер телефону та будь-які інші персональні дані, які були / будуть передані або в інший спосіб повідомлені мною та/або отримані Компанією та / або АРІ від третіх осіб (далі за текстом – Дані).

Мені відомо, що я можу в будь-який час ознайомитися зі своїми Даними, які обробляються, і вимагати внесення необхідних виправлень, а також відкликати свою згоду на обробку Даних Компанією та / або API, направивши письмове повідомлення на адресу: 14000, Чернігівська область, м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, буд. 18.
Мені відомо, що мотивовані вимоги щодо зміни або знищення Даних необхідно направляти письмово на адресу: 14000, Чернігівська область, м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, буд. 18. Я надаю свою безумовну згоду на те, що Компанія та API мають право передавати мої Дані іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними (транскордонну передачу), зокрема, до будь-яких своїх афілійованих осіб. Я погоджуюсь, що Компанія та АРІ та будь-яка їх афілійована особа, включаючи тих, що знаходяться за кордоном, можуть передавати зібрані Дані третім особам, які допомагають Компанії та (або) API та її афілійованим особам в управлінні господарською діяльністю та які матимуть договірні зобов’язання зберігати конфіденційність Даних, зокрема, але не виключно: постачальникам послуг та ін. Такі треті особи та афілійовані особи можуть знаходитися у ЄС, а також у будь-яких інших країнах.

Я підтверджую, розумію та погоджуюся з наступним:
1) Я належним чином повідомлений (-на) про включення моїх Даних до бази персональних даних Компанії, про мету отримання та обробки своїх персональних даних та їх передачу третім особам. Надана мною згода не вимагає окремого повідомлення;
2) Я ознайомився (-лась) з Повідомленням про володільця персональних даних, склад, зміст та мету збору персональних даних, осіб, яким передаються персональні дані, про права суб’єкта персональних даних;
3) Я згоден (-на) на зміну Даних про мене та/або їх знищення після закінчення строку, зазначеного нижче, без додаткового повідомлення про такі зміну/знищення;
4) Обробка (в т.ч. використання) Даних про мене може здійснюватися в країнах, де законодавство про захист даних може відрізнятися від законодавства України;
5) Я ознайомився (-лась) з Політикою конфіденційності Компанії, що розміщена за електронною адресою https://my.Brunnen.ua, з метою отримання додаткової інформації про процедури Компанії щодо забезпечення конфіденційності та захисту Даних.

Дана згода на обробку персональних даних діє протягом 3 (трьох) років з дати її надання. Після закінчення вказаного строку дії згоди вона вважається автоматично продовженою на кожні наступні три роки у разі відсутності повідомлення про її відкликання. Оскільки наразі невідомо, коли у АРІ виникне необхідність в обробці Даних як це передбачено умовами наданої згоди на обробку персональних даних та відповідно до ст. 212 Цивільного кодексу України вказана згода надається АРІ з відкладальною обставиною. Цим самим я розумію та погоджуюсь, що АРІ буде обробляти мої Дані як це передбачено умовами цієї згоди на обробку персональних даних лише з моменту відправлення мені повідомлення, передбаченого ст. 12 Закону України «Про захист персональних даних» або іншого повідомлення, що буде вимагатись законодавством України на дату відправлення АРІ такого повідомлення або повідомлення АРІ в довільній формі, якщо на момент відправлення повідомлення законодавство України не буде передбачати певних вимог до такого повідомлення.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВОЛОДІЛЬЦЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, СКЛАД, ЗМІСТ ТА МЕТУ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, ОСІБ, ЯКИМ ПЕРЕДАЮТЬСЯ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ПРО ПРАВА СУБ’ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

ТО»²ВАТ ТРЕЙДІНГ» (місцезнаходження: 14000, Чернігівська область, м. Чернігів, вул.. Гетьмана Полуботка, буд. 18), надалі за текстом іменоване «Підприємство», на виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» (надалі також – «закон»), у зв’язку зі збором персональних даних, повідомляє Вас, як суб’єкта персональних даних, про наступне:
1. Надані Вами персональні дані було зібрано до бази персональних даних, володільцем якої є Підприємство.
2. Зібрані про Вас персональні дані, зокрема, включають: повне ім’я, стать, паспортні дані, адресу реєстрації та фактичного місця проживання, номер телефону та будь-які інші персональні дані, які були / будуть передані або в інший спосіб повідомлені Вами та/або отримані Підприємством від третіх осіб.
3. Зібрані про Вас персональні дані будуть оброблятися Підприємством на підставі наданої Вами згоди на обробку персональних даних, з метою, що визначена такою згодою, а саме: управління господарською діяльністю, вирішення питань дотримання законодавства та сплати податків.
4. Підприємство та будь-яка його афілійована особа, включаючи тих, що знаходяться за кордоном, можуть передавати зібрані про Вас персональні дані третім особам, які допомагають Підприємству та його афілійованим особам в управлінні господарською діяльністю та які матимуть договірні зобов’язання зберігати конфіденційність таких даних, зокрема, але не виключно: постачальникам послуг та ін. Такі треті особи-отримувачі даних можуть знаходитися у ЄС.

Суб’єкт персональних даних, у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних», має право:
1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.